Bruno Senna, Almanya GP'de Fernando Alonso'nun kendisini gecmesine izin veren Felipe Massa'yı savundu. Onumuzdeki Dunya Motor Sporları Konseyi'nde cozume kavuşması beklenen takım emirleri tartışması kapsamında Brezilyalı Massa, cesaret eksikliği nedeniyle ulkesinin basın kuruluşları tarafından topa tutulmuştu. Ama Massa'nın vatandaşı Senna bu hafta ulkesinin medyasına konuştu. Senna: "Birisinin yerine olmadığınızda onu yargılamanın cok kolay olduğunu duşunuyorum" "Herkes o anda doğru olduğunu duşunduğu şeyi yapar diye duşunuyorum. (ama) dışarıdan biri icin eleştirmek de kolaydı" 26 yaşındaki Senna, Massa'nın sezonunun genel olarak hayal kırıklığı yarattığı yonundeki eleştirilere de karşı cıktı" Senna: "Bunun kolay olduğunu duşunuyorlar, sadece hız sanıyorlar" "Ama Formula 1, cok değişkene sahip teknik bir spordur. Massa, lastiklerini ısıtmada sıkıntı yaşadığını soyledi ve bu gercekten cok zor" "Bazen bir arac, ozel bir suruş stili ile daha iyi uyum sağlar. Yakın zamandaki bir şampiyonada nasıl mucadele ettiğini herkes gordu. Bu yuzden tartışılacak bir şey olmadığını duşunuyorum" TRF1 __________________