Lotus pilotları Kovalainen ve Trulli yağmur sonrası yarışlarının değiştiklerini dile getirdi. Heikki Kovalainen, 16th:"Yarışın başında ufak bir motor problemi yaşadım sorunu giderdip hızlanmaya başladığımda zaten gecilmiştim.Yağmur beklenmedik bir şekilde geldi ve son virajda on kanadım hasar gordu ve pite girmek zorunda kaldım.Kumar oynayarak geciş lastikleriyle pistte kaldık fakat yağmur durdu ve ben tekrar pite girmek zorunda kaldım ve gruptan da kopmak zorunda kaldım.Yarışın sonlarında gelen yağmurla beraber birkac sıra kazandık ve 16. bitirebildik." Jarno Trulli, 19th: "Burası her zaman heyecan verici ve bircok olayın olduğu bir yarış oldu ve bunlar normal burası Spa.Yarışın başında Heikki'nin tarafından kacınırken birkac aracı gectim.Daha sonra mucadele ederken arka lastiklerim ısındı ve onları arkamda tutabildim.Yağmur gelene kadar iyi iş cıkardım.En yakın rakibimle aramda iyi mesafe vardı ve guvenlik aracı girene kadar iyi gozukuyordum." "Guvenlik aracından sonra goruş fazla değildi ve ben yuksek hızlı donulen bir virajda arka tekerimi beyaz cizgiye dokundu ve spin attım ve bu sıra kaybettiğim anlamına geliyordu.Buradan sonra yarış benim icin bitmişti.Ama iki aracla beraber yarışı tamamladık ve yakın rakiplerimize oranla yine avantajlı olmaktan dolayı mutluyuz ve bu şekilde Monza'ya gidiyoruz." TRF1 __________________