Williams pilotları Nico Hulkenberg ve Rubens Barrichello, hızlı oldukları ancak sorunlarla boğuştukları Kanada'da takımın guncellemelerini puana ceviremedikleri icin uzgunler. Barrichello "puan kazanabilecek hıza sahiptik ancak cok yoğun bir yarış oldu." "Gridde sorun yaşadım, bu yuzden tekrar pozisyon kazanmak durumunda kaldım. Alguersuari'yi gectim ancak ben orada bulunmama rağmen cizgiyi korumaya calıştı. 2g kuvvetiyle bana vurdu." "Bu temas sol on freni kilitledi ve sıcaklık yukseldiğinde pedalda sorun yaşadım ve pite girene kadar aracların gecmesine izin verdim. Bu kaza yarışımı mahvetti ve iyi bir sonuc alabilecek potansiyele sahip olduğumuz icin bu takım adına uzucu oldu." dedi. Hulkenberg "İlk sorunum Sutil'le mucadele ederken on kanadımı kırmam oldu ve bu yuzden 6. turda plansız pit yaptım." "Ardından 2 pitte, pit alanında hız limitini aşmışım ve bunun yuzunden pitten gecme cezası aldım." Tum bu sorunlar cok zaman kaybetmeme neden oldu ve mumkun olan puanları kazanamadık." dedi. TRF1 __________________