Hamilton: "Beklediğimizden Daha İyi Bir Sonuc"
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: "Beklediğimizden Daha İyi Bir Sonuc"
-
17-10-2019, 18:11:24Lewis Hamilton, Avrupa yarışı oncesinde sıralamalarda 3. olmasının ardından bu sonucun beklediklerinden daha iyi olduğunu soyledi. Hamilton yarışa, Red Bull ve Ferrari suruculerinin arasından 3. sıradan başlayacak ve Mclaren takımı, buraya diğer takımlar kadar buyuk guncellemeler getirmediğini acıklamıştı. Hamilton "Burada olmaktan dolayı gercekten mutluyum, bu hafta sonu bayağı şanslı olduğumuzu hissediyorum. Buraya herkesin guncellemelerle geleceğini biliyorduk ve antrenmanlarda diğerlerinin cok gerisinde olduğumuzu gorduk bu yuzden beklenti acısından şupheciydim ve bu kadar yukarıda olacağımızı duşunmuyordum." "Son seansın 2. turunda yukarıdaydım ancak 12. turda ve ardından turun sonrasında arka lastikleri kilitledim. Arkaya duşeceğimi duşunuyordum ancak geriye donup 3. olduğumu gorduğumde şaşırdım." "Yarın ilginc bir yarış olacak. Bakalım lastikleri nasıl kontrol edeceğiz ve umarım son yarıştan daha iyi olur." "Yarışa başlayacağımız noktadan şikayet edemem. Pitler ve acıkcası ilk viraj hayati olacak. İlk birkac tur da pozisyon kazanma ve kaybetme acısından onemli olacak." "Kazanmak icin mumkun olduğu kadar zorlayacağız." dedi. TRF1 __________________