Kubica: "Renault'dan Daha da Fazlası Gelecek"
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Kubica: "Renault'dan Daha da Fazlası Gelecek"
-
17-10-2019, 18:11:22Robert Kubica, Valencia sıralamalarında 6. olmasının ardından performanslarından memnun olduğunu soyledi. Polonyalı surucu, başka takımlar gibi kendilerinin de sert lastiklerde daha iyi olduğunu ancak yarınki strateji icin sıralamalarda son bolumu yumuşak lastiklerle gecirdiklerini soyledi. Kubica "Bizim icin oldukca iyi bir sıralama seansı oldu ve arac ozellikle sert lastiklerde cok gucluydu." "Yumuşak lastiklerde arac cok fazla hareket ediyordu bu yuzden farklı gibiydi ve tur zamanı acısından avantaj sağlamadı. Ancak yarın yumuşak lastiklerle başlama kararını aldık." "Buna rağmen ilk 2 seansta daha yukarıdaydık, ancak son sonuc gercek sıramızı yansıtıyor." "Aractaki yeni guncellemelerin kazancı oldu ancak yine de % 100 performans cıkarmak icin biraz daha calışmamız lazım. Bu potansiyeli de onumuzdeki yarışlarda cıkarabileceğimizi umuyorum." dedi. Bir kez daha son bolume kalmayı başaran Vitaly Petrov "Son seansa kalmak harika cunku bugun dereceler cok yakındı. Ne yazıkki son seansta hızlı turumda hata yaptım ve belki daha da yukarıda olabilirdim." "Yarışta her şey olabilir bu yuzden lastiklerimi koruyup sıra kazanmaya calışacağım. Bu hafta sonu aracta bir suru yeni parca var ve suruş stilimi bunlara uydurmak zorunda kaldım ancak aractaki buyuk gelişimi hissedebiliyorum." dedi. TRF1 __________________