Eddie Jordan bu sezonki şampiyonada Mark Webber'in şampiyon olmasını istediğini ve yeni bir dunya şampiyonu gormekten memnun olacağını soyledi. BBC Sport'un taraftar soruları bolumundeki soruları yanıtlayan Jordan, "Bunu soylemek zor ama aslında ben dunya şampiyonu olmamış bir pilotun kazanmasını isterim. Boylece 2011'de gridde bir şampiyonumuz daha olur." diyor. Şu anda gridde Michael Schumacher, Fernando Alonso, Lewis Hamilton ve Jenson Button olmak uzere dort şampiyon pilot mucadele ediyor. Jordan, "Bu da Mark Webber ya da Sebastian Vettel anlamına geliyor. Size bir Red Bull taraftarı gibi gorunebilirim şu an ama hic değilim! Vettel'in gelecekte bircok kez şampiyon olabileceğine eminim ama Webber dunya şampiyonu olursa cok memnun olurum. Bu Webber'i favori gorduğum anlamına gelmiyor. Sadece o şampiyon olursa cok mutlu olurum diyorum. Formula 1'e girmesinde Webber'e cok yardımcı olmuştum ve uzun zamandır arkadaşız." diye devam ediyor. Eddie Jordan, Ferrari'nin takım emirleri uygulaması konusundaki bir soruya ise şoyle cevap verdi: "Takım emirlerinin oyle ya da boyle Ferrari'nin DNA'sında her zaman yer aldığını unutmamalıyız. Ferrari, Almanya'da Massa'nın yerine Alonso'yu alarak bir 1-2 zafer elde etti ve Massa da bunun bir daha olmayacağını soyledi. Eğer Massa yarışta lider durumdayken Alonso da ucuncu olsaydı, takım hicbir şekilde bunu yapamazdı. Almanya'da olanlar Ferrari'nin tam olarak kolayca yerleri değiştirerek pozisyonları manipule etmesinden ibaretti." "Elbette,bu olay mucadele ateşine engel oldu ama insanlar cabuk unutur. Her takımda favori pilot anlayışı vardır. Bu Ferrari'de Alonso ya da Red Bull'da Vettel olsun, fark etmez." "Ama bu sezonun normal bir sezon olmadığını da hatırlamak gerekir cunku takımlar icinde cok yakın bir mucadele oluyor; Vettel ve Webber, Hamilton ve Button, Alonso ve Massa." TRF1 __________________