Domenicali: “Kafalarımız Tatilde Değil"
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Domenicali: “Kafalarımız Tatilde Değil"
-
17-10-2019, 18:07:42Madonna di Campiglio'daki Wroom etkinliğinde konuşan Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, iki haftalık bir tatilde olsalar da bir taraftan akıllarının işlerinde olduğunu soyluyor. "Tatilde olacağız ama bu beyinlerimizin calışmayı bırakacağı anlamına gelmiyor. Belki insanlar normal calışma alanının dışına cıktığında daha yeni ilhamlar bulabilir ve ben bu tatilin yeni fikirler konusunda verimli gecmesini umuyorum. Her şey soylenip yapıldığında fark yaratabilirsiniz.” Konu Almanya Grand Prix'sindeki olaya ve esneyen on kanatlara geldiğinde Domenicali, "Dunyada bu kadar ikiyuzluluk gorunce şaşırıp kalıyorum. Soylemek istediğim başka bir şey yok; yapılacak cok iş var." "Takımım sezonun puan alamadığımız doneminde cok iyi calıştı. Temmuz ayının ikinci yarısı bizim icin cok iyi gecti ve umarım sezonun geri kalanı icin doğru enerjiyi kazandırmıştır. Yapılacak cok işimiz olduğunu biliyoruz cunku hÂl en iyi otomobile sahip değiliz. Ama bu sadece bizim icin bir teşvik olmalı. Bunu birkac gun once Fernando ile birlikte soyledik: Eğer daima yukarılarda olmayı başarabilirsek o zaman yaptıklarımızdan memnuniyet duyabiliriz." diye konuştu. TRF1 __________________