Claire Williams, 2019 yılında daha guclu olmayı hedeflediklerini soylerken, Williams'ın geride kalmaya devam etmesini istemediğini dile getirdi. Williams, 2018 yılında Formula 1 tarihindeki en kotu yıllarından birisini gecirdi ve sadece iki yarıştan puan alabildi. Gridin en yavaş takımı olan İngiliz ekip, 2019'a daha umutlu giriyor. Takım PKN Orlen ve ROKiT gibi iki onemli sponsora ve Robert Kubica ve George Russell gibi iki yeni surucuye sahip. Claire Williams, "Performansımız gecen yıl buyuk bir şok oldu. Cok daha guclu olacağımıza inanmıştım. Beklentiler yuksekti ancak ilk testin ardından Avustralya'daki ilk yarışa kadar beklememize gerek bile yoktu. Olması gereken yerde değildik, işlerin planlandığı gibi gitmeyeceğini biliyorduk." "Her zaman yanlış tarafta olduğumuza inanamadım. Elbette teknik ekip ve Paddy ile cok sayıda toplantı yaptık, tartışmamız gereken pek cok konu vardı. Ama burada bunları soylemenin onemi yok, kimseyi işaret etmenin anlamı yoktu Ne de olsa takımın sahip olduğu uyum beni gercekten gururlandırıyor." "Takım patlayabilirdi, tıkanabilirdi. Personelin yarısını kovabilirdik. Ama ben bu olsun istemedim. Tabii ki tartışmalarımızı yaptık ve zayıf yonlerimizi gorduk. Bence butun dunya da gordu." "Tabii ki her şeyi bir kenara fırlatmayı ve vazgecmeyi duşundum. Benim yerimde olan herkes bunu yapardı. Ama artık bunu yapmak isteyip istemediğimin bir onemi yok. Kendime hep 'bu iş icin doğru kişi ben miyim?' diye sordum. Ama bu noktada değilim. İnsanlara bakarsanız beni padokta veya sosyal ağlarda sabaha kadar eleştirebilirler. Ama birisi cıkıp, suratıma karşı bu takıma zarar verdiğimi soylerse, o zaman giderim. O gun gelene kadar yapacak cok işim var ve pes etmeyeceğim. Onuncu sıradayız. Ama başımı dik tutuyorum. Bunu duzeltmek bizim elimizde." "Her hafta sonu Williams ruhuyla savaşıyoruz. Birkac ay once babamla uzunca bir konuşma yaptım. Beni beklediğimden daha fazla destekledi. Bana 'Tanrı aşkına, ne yapıyorsun sen?' der diye duşunurken, aşırı derecede felsefiydi ve 'Claire, daha fazla utanc duyduğumuz zamanlar vardı ve biz bunun ustesinden geldik. Devam etmelisin.' dedi." "Babamı etkilemek istiyorum cunku bu gorevi bana o emanet etti. Onu utandırmak ve bu takımı mahvetmek istemiyorum. Bu korkunc olur. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Claire: Babamı utandırmak ve Williams'ı mahvetmek istemiyorum