Trulli: "Hafif Lotus Buyuk Avantaj Sağlayacak"
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Trulli: "Hafif Lotus Buyuk Avantaj Sağlayacak"
-
17-10-2019, 17:59:01Jarno Trulli, Lotus'un bu hafta sonu Silverstone'da piste cıkaracağı yeni aracı kullanmak icin sabırsızlanıyor. İtalyan surucu, Lotus'un Silverstone'a getireceği daha hafif olan şasinin, kendilerine buyuk avantaj sağlayacağına inanıyor. Trulli "Aerodinamik olarak buyuk guncelleme olacağını soyleyemem, hÂl iyi ancak sadece aerodinamik acıdan daha hızlı olmayı beklemiyorum." "Ağırlık kaybının cok buyuk yardımı olacak. Ağırlık dağılımını daha one almamızda yardımcı olacak daha hafif bir aracımız olacak ve aracın kullanışı daha rahat olacak." "Bu yuzden hafif şasinin mevcut aerodinamik paketle birleşmesinin buyuk etkisinin olacağını duşunuyorum." "Henuz işimiz bitmedi cunku 4 kg kaybetmemizi sağlayacak suspansiyonlar var. Suspansiyonlar bu hafta sonu hazır olmayacak ve gelecek yarışta daha iyi olacağız." "Bir adım gelişeceğimizi duşunuyoruz ve ondekilere daha yakın olmayı umuyoruz ancak herkes geliştiği icin biz de gelişmeye calışıyoruz. Bu yuzden ne kadar yakın olacağımızı tahmin edemiyorum." dedi. TRF1 __________________