Lewis Hamilton, 2019 Formula 1 sezon oncesinde kendisini tamamen hazır hissettiğini soyledi. Lewis Hamilton, 2014'ten bu yana dort dunya şampiyonluğu yakaladı ve gecen yıl Juan Manuel Fangio ile şampiyonluk sayısını eşitledi. Kış boyunca Formula 1'e hazırlanan ve pek cok farklı etkinliğe katılan Hamilton, bugun Silverstone'a giderek yeni aracın ilk suruşune katıldı. İngiliz pilot, 2019 F1 sezonu oncesinde kendisini tamamen hazır hissettiğini soyledi. "Ailemle birlikte harika bir Noel gecirdim ve ardından kayağa gittim. Kelly Slater'la sorf yaptım ki, bu harikaydı. Beli bir sureliğine yarışlardan koptum. Ama şimdi yeniden kendime odaklanmaya calışıyorum ve yeni sezon icin cok sıkı calışıyorum." "2018 bizim icin harika bir yıldı ancak 2019'un daha iyi olacağına inanıyorum. Daha fazlasını istiyorum, zorlamaya devam etmek istiyorum. Kendimi cok enerjik hissediyorum ve savaşmaya hazırım." "Mercedes ile birlikte yolculuğumuzun bir sonraki adımını sabırsızlıkla bekliyorum. Bu takımla yedinci yılım ve takım icerisindeki enerji ve kararlılık gercekten cesaret verici. Durtuler yılın başında aracın bir araya getirildiğini gorduğunuzde başlıyor. Sonra ilk suruş başlıyor ve yeni araca bindiğinizde bu hic kaybolmuyor." "Bu gercek bir ayrıcalıkmış gibi geliyor cunku cok fazla insan o aracı birleştirmek icin birlikte calışıyor ve bunun icin ne kadar fazla caba sarf edildiğini biliyorsunuz." "Yeni bir aracı ilk kez surmek, yeni biriyle tanışmak gibidir. Birisiyle bir yolculuğa cıkmadan once onu en iyi şekilde tanımaya calışmak istersiniz." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Enerji Dolu Hamilton: Savaşmaya Hazırım