Sebastian Vettel, SF90'ın lansmanında verdiği demecte İtalyan ekibin gecen yılki gelişimini 2019 yılında da surdureceğinden emin olduğunu soyledi. Alman pilot, hem 2017 yılında hem de 2018 yılında Lewis Hamilton'ın şampiyonadaki en buyuk rakibi olmuş ve sezonu ikinci sırada bitirmişti. Gecen yıl zaman zaman eleştirilen Alman pilot, 2019 aracının lansman toreninde verdiği demecte cok heyecanlı olduğunu ve yeni sezonda son yıllarda kaydettikleri gelişimin devam etmesini beklediğini soyledi. Vettel, "Mattia'nın soylediği gibi hepimiz gercekten cok heyecanlıyız. Gecen yılın sonunda aracın bazı parcalarını gorebiliyorduk ve sonrasında hepsi yavaş şekilde bir araya geldi. Tum parcalar bugun bir araya geldi ve gercek anlamda ilk kez bugun gorduk." "Maalesef hemen araca gecip, onu kullanacak kadar iyi giyinmedim (yarış tulumu yerine takım elbise giymesine atıfta bulunuyor) ama bunun icin uzun sure beklememiz gerekmiyor! Cok heyecanlıyım cunku her şey yavaşca yerlerine oturuyor. Sanırım Charles da boyle hissediyor." "Her şeyin bir araya geldiğini gormek inanılmaz. Şimdi tabii ki cok heyecanlıyım. Piste cıkmak icin sabırsızlanıyorum. Bu yılı sabırsızlıkla bekliyorum. Takımın doğru yolda olduğuna inanıyorum ve gelişmeye devam edeceğimizi umuyorum." "Takımda bazı değişiklikler var ancak yen isimler uzun zamandır Ferrari'de calışıyorlar." "Mesela Mattia bu gorevde yeni olabilir ancak bugun bu salonda bulunan coğu insandan daha uzun suredir buradadır." "Mattia uzun zamandır bu takımda ve son beş yılda birlikte yakından calıştık. Şimdi birlikte calışma şeklimiz konusunda yeni bir yol olacak ancak bunu sabırsızlıkla bekliyorum." "Charles icin de aynı şey gecerli. Butun hayatı boyunca bu takma katılmayı umarak yarıştı ve şimdi Ferrari'ye gecmek onun icin yeni ve buyuk bir adım olacak. Bence cok motive ve aynı zamanda heyecanlı." "Şahsen takımın doğru yolda olduğunu ve gelişmeye devam edeceğini duşunuyorum." dedi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Ferrari, 2019'da Gelişimini Surdurecek