Vettel ''Kaza Benim Hatam Değil''
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel ''Kaza Benim Hatam Değil''
-
17-10-2019, 17:50:37Sebastian Vettel takım arakadaşı Mark Webber'la yaşadığı ve muhtemel dubleyi engelleyen kazada kendisinin suclu olan taraf olmadığı konusunda katı bir tutum segiliyor. 41. turda Webber yarışı Vettel'in onunde surduruyordu ve Mclaren'ler bu ikiliyi takip ediyordu. Alman pilot 12. viraja yaklaşırken takım arkadaşına geciş hamlesi yaptığı sırada ikili arasındaki temas Vettel'in yarış dışı kalmasına neden oldu. ''Acıkcası eğer goruntuleri izlerseniz şurası net ki ben ic taraftaydım. İceriye girdim ve ondeydim. Durust olmak gerekirse frenlemeye odaklanmaya başlamıştım. Gorduğunuz gibi carpıştık. O benim sağ arka lastiğime temas etti ve ben pist dışına cıktım.'' Buna karşılık Vettel bu olayın takım arkadaşı ile olan ilişkisini gerginleştireceğini kabul etmedi. ''Herhangi bir savaş yok. Bu olabilecek bir şey. İhtiyacımız olan şey bu değildi ama artık elimizden bir şey gelmiyor.'' ''Acıkca mutlu değilim. Ben ic tarafta frenlemeye odaklanmıştım ve aramızda temas yaşandı. Hepsi bu.'' ''Tam o sırada ben, Webber ve Hamilton neredeyse aynı hızdaydık. Ben Mark'dan cok az daha hızlıydım ve ona yaklaşıyordum. Duzluğun sonunda onu belki gecebilirim dedim ve cok yaklaştık. Onu solundan gectim, hikaye buydu.'' TRF1 __________________