Renault teknik sorumlusu James Allison, takımının onumuzdeki yarışlarda performans acısından Mercedes'i gececeğini duşunuyor. Allison: "Yapabileceğimizi duşunuyorum. Cunku şu anda onlar sadece sıralama temposunda onumuzdeler, oya ki Malezya'daki yarışta onlerinde gibiydik" "Cin icin yeniliklerimiz olacak, bunlara yeni bir taban ve alternatif on kanat da dahil" "Sıralama acısından bunların Mercedes'in onune gecemize yeterli olmamasına rağmen onların kuyruklarına kadar yaklaşmamıza yardım edecektir. Ve eğer bir yarışın başında onlerine gecebilirsek, onlerinde kalacak tempomuz olacağına inanıyorum" Renault şu anda takımlarda Mercedes'in 14 puan gerisinde. Allison, Renault'un bu sene benimsediği agresif gelişim programının karşılığını alacağına inanıyor. Allison: "2010 suresince aracımızı saldırgan bir şekilde geliştirme yonundeki niyetimizi saklamadık. Saldırgan gelişim, etkili fikirlere sahip olup bunları mumkun olduğunca kısa surede piste taşımak demek" "Aerodinamil gelişimdeki şu anki tempomuz, en yuksek seviyede; gecen senenin en az iki katı." Allison, ilk yarışlarda takımın mumkun olan en iyi sonuclara uzandığını ekledi. Allison: "Gercekci olarak umabileceğimiz kadar fazla başarı elde ettik. Cunku sonuclarımız, aracın şu anki rekabet seviyesini aştı" "Bize sunulan fırsatların coğunu değerlendirdik ve bazı guclu sonuclar elde ettik, ki bu da sezona başlamak icin harika bir yol" TRF1.NET