Kimi Raikkonen, sadece Alfa Romeo'dayken değil, onceki yıllarda da kendi koltuğu uzerinde calışmalar yaptığını soyledi. Kimi Raikkonen, Barcelona'daki sezon oncesi testlerinde kendi Alfa Romeo Formula 1 arac koltuğunu tamir etmişti. O anları Instagram hesabı uzerinden yayınlayan Raikkonen, cuma gunku son suruşu oncesinde yarış koltuğuyla ilgili kucuk tamir işleri yaptığını dile getirmişti. Bu video klip kısa sure icerisinde buyuk beğeni topladı. Ancak Raikkonen bunu ilk kez yapmadığını soyledi. Motorsport-Magazine'e konuşan Raikkonen, "Benim icin bu cok normal bir şey. Bunu zaten yıllardır yapıyorum." "Eğer yeni bir koltuğa sahipseniz, başlangıcta her zaman iyi hissettiriyor. Ama yuzlerce tur attıktan sonra arka tarafta sırtınıza batan bir şeyler olduğunu hissedebiliyorsunuz." "Bunu kendim yaparsam daha kolay olacağını duşunuyorum cunku tam olarak nerede işlerin yanlış gittiğini biliyorum." dedi. Raikkonen, Alfa Romeo'nun "en iyi dorduncu takım" olduğu yonundeki goruşler hakkında net bir şey soylemekten kacınıyor. "Nerede olduğumuz bugun bile belirsizliğini koruyor. Nerede olduğumuzu %100 bilemiyoruz. Ama bence bu herkes icin gecerli." "Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve sonrasında ilk yarışta nerede yer aldığımızı goreceğiz." Gunluk Gazeteler