Mercedes takım patronu Toto Wolff, Lewis Hamilton'ın kendisini iyi hissettiği şeyleri yapmasına karşı olmadıklarını soyledi. Mercedes pilotu Lewis Hamilton, Formula 1'e geldiği gunden bu yana, ozellikle de Mercedes'e gecişinin ardından spor dışındaki hayatıyla gundeme geliyor. Ceşitli moda defilelerine katılan Hamilton, son kış tatilinde farklı ulkelerde sorf yaptı, paraşutle atladı ve aynı zamanda Superbike motosikletini test etti. Ancak Mercedes takım patronu Toto Wolff, son olarak Katar GP'si hafta sonunda MotoGP padokunu ziyaret eden ve sonrasında ucaktan paraşutle atlayan Hamilton'ın hayatına karışmak istemediklerini cunku bunun onun yarış hayatına zarar vermediğini dile getirdi. "Elbette her zaman endişeli oluyorum. Gecen yıl hatta bir anımız oldu. Lewis, gecen yılın sonunda motosiklet testi yapmak icin muhendislerimizden birisi ve baş stratejistimizle Jerez'e gitti. Bir noktada aradım ve hicbirisi telefonumu cevaplamıyordu." "Acık konuşmak gerekirse Lewis 18 yaşında değil. Yaptığı tum bu şeyler benim icin olumsuz değil, sadece yaptığınız şeyden zevk almanız gerekiyor. Yarışlardan uzaklaşmak adına spor yapıyor, bazen de moda gibi şeyler yapıp eğlenceli vakit geciriyor. Zaten donduğunde daha fazla guce sahip oluyor." "Gunumuzde meditasyon yapmak icin Hindistan'a giden insanlar var. Bazıları da paraşutle atlıyor. Yani bunu yargılamamalıyız, her şeyi olduğu gibi kabul etmeliyiz." Ote yandan Hamilton, Instagram hesabından ucaktan paraşutle atladığı anların bir klibini yayınladı.