Scuderia Toro Rosso, Japon Buzz Asset Management Ltd. ile yeni bir ortaklık anlaşması imzaladığını acıkladı. Buzz Asset Management Ltd., Formula 3'te Carlin takımıyla yarışan Honda destekli Nobuharu Matsushita'yı destekliyor. Ayrıca FIA Formula 3 Şampiyonası'nda Honda destekli Teppei Natori'nin takımı Carlin-Buzz Racing'in isim sponsoru konumunda yer alıyor. Eski yarış pilotu Daisuke Hasegawa tarafından kurulan Buzz Asset Management Ltd, yetenekli genc suruculeri destekleme politikasına sahip. Hasegawa, "Şirketi kurduğum zaman gencleri destekleme felsefesinin devam ettiğinden ve bizim misyonumuzdan birisi olduğundan emin oldum. Honda'nın genc surucu programında yaptıklarının buyuk bir fanıyım. Bu yuzden de suruculerine destek vermek istedim. F3 ve F2'de Carlin Racing'de pilotlarımız var ve bir sonraki mantıklı adım Formula 1'di. Scuderia Toro Rosso, Honda guc unitesi kullanmakla kalmıyor, genc yeteneklerin gelişimi konusunda ortak bir inancımızı paylaşıyor." dedi. Franz Tost, kendileri gibi genc yetenekleri destekleyen Buzz ile calışacakları icin "mutlu olduklarını" soyledi ve "Japon markasının takıma yatırım yapması cok iyi bir haber. Toro Rosso'nun Asya'da artan popularitesinin net bir gostergesi. Bu anlaşmayı gercekleştirme konusundaki desteklerinden oturu Honda'daki dostlarımıza teşekkur ediyoruz." ifadelerini kullandı. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Toro Rosso, Buzz ile Anlaştı