BMW pilotlarının başı motorla dertte
Spor Haberleri0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- BMW pilotlarının başı motorla dertte
-
17-10-2019, 15:59:19BMW Sauber'in her iki pilotu da İtalya Grand Prix'si sıralama turlarının ikinci bolumunde motor nedeniyle yolda kaldı. [IMG]http://img141.**************/img141/7273/robertkubicaitalyagp110.jpg[/IMG] Nick Heidfeld ve Robert Kubica, sıralamanın ikinci bolumune kaldıktan sonra motor sorunu nedeniyle yolda kalmışlardı. Bu Kubica'nın son bir motor hakkı kaldığı anlamına geliyor. Polonyalı pilot sekiz motor hakkından yedincisini kullanıyordu. Yarışa 13. başlayacak olan Polonyalı pilot, sıralama sonrası şoyle konuştu; "Bu beni zor bir duruma duşurdu. Sadece bu yarış icin değil sonraki yarışlar icin de zor durumdayım. Cunku başka motor hakkım kalmadı. Nick icin de cok kotu oldu, o burada rekabetciydi." "Biraz yavaş kalmamıza rağmen yine de son bolume kalacağımızı duşunuyordum. İlk antreman seansında sorun yaşamıştım, ancak ikinci seans daha iyiydi." "İyi bir tur atmıştım. Ardından iki tur trafikte kaldığım icin sure cıkaramadım. Sonra motor sorunu bizi son yarışlar icin kotu bir duruma duşurdu. Nick Heidfeld ise yarışa 15. sıradan başlayacak. Mario Theissen ise iki otomobilin de aynı sorunu olduğunu ve bunu cozmeye calışacaklarını soyledi. TurkiyeF1.com __________________