Toyota ikilisi Timo Glock ve Jarno Trulli, Monza'da yarışın son anlarından ortaya koydukları mucadelenin kotu haftasonlarına eğlence kattığını soylediler. Trulli'nin Nakajima ile temas etmesinin ardından sıkı bir mucadeleye giren ikiliden galip cıkan Glock oldu. Trulli pist dışına taşarak geride kaldı. Yarışın ardından Glock, "İstediğimiz sonuc bu değildi ama en azından eğlendik. Pitten cıktığımda Jarno ile mucadele ediyordum ama o ondeydi. Sonra bitişe doğru onu Kazuki ile mucadele ederken gordum ama kerblere carptı ve virajı geniş dondu. Hoş bir mucadele yaşadık ve temiz bir mucadele oldu. İceride olan bendim ve mucadeleyi kazanabildim." dedi. Trulli ise, "Yarışın buyuk bolumunde Nakajima'nın arkasındaydım ve hızlı olduğumu duşunuyordum ama gecmek zordu. Sonlara doğru sıkıldığımı hissettim ve bir fırsat bulmaya calıştım. Boşluğu gorur gormez iceri daldım ve gec fren yaptım. Ama yeterli boşluk yoktu ve ne yazık ki kerblere vurdum. Sonra da Timo ile mucadele ettim. Eğlnceliydi ve bundan zevk aldım. Ben dış cizgideydim ama mucadeleye devam ettim. Cunku aksiyon iyidir ve 11. ya da 14. olmam fark yaratmaz. en aıdnan denedim cunku aksi takdirde benim icin eğlenceli bir yarış olmayacaktı." dedi. TRF1.NET