Rubens Barrichello, takım arkadaşı Jenson Button ile arasındaki şampiyonluk savaşının temiz bir mucadele olacağına inanıyor. Singapur'da soruları yanıtlayan Brezilyalı, "Ben işimi olabildiğince acık bir şekilde yapıyorum, gecmişte olduğu gibi. Hicbir şey değişmeyecek. İkimizin de takım icin en uygun stratejiyle piste yollanmamız oldukca adil. En iyi olan yarışı ve şampiyonayı kazanır. Bu durumdan memnunum. Bugunlerde takım arkadaşının bilmediği bir şey, yapmaya calışmak imkansız. Tum telemetriler ve konuşmalar ortada ve bunu yapmak zor. Tamamıyla adil bir durum ve bundan memnunum." diyor. "Bir sure once 6 puan gerideydim. Şampiyona benin icin o zaman başladı ve donum noktası olarak kazanmam gerektiğini biliyordum. Bunu da başardım. Ardından bir yarış daha kazandım ki bu harikaydı. Bu yuzden ayaklarım yere basmalı ve bunu tekrar denemeliyim." "Yarışı duşunuyorum. Kazanmayı ve Jenson Button'dan puan calmayı. Tum yapabileceğim bu. Eğer buyuk duşunmeye başlarsam kotu şeyler olabilir. Ayaklarım yere basıyor, her zamankinden daha sıkı calışıyorum ve en iyisinin olmasını diliyorum." Brezilyalı pilot bu sezonun kariyerinde şampiyonluğa en cok yaklaştığı sezon olduğunu duşunuyor. "Evet oyle. Ozellikle eşit şartlarda bulunmaktan. Bazen takımın size bunu yapıp yapmamanız konusunda izin vereceğini bilemezdiniz. Ama burada iyi hissediyorum. Takımın kazanmak ve zorlamak konusunda pilotlarına eşit secenekler sunduğunu goruyorum ve bundan memnunum." TRF1.NET
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Barrichello'ya Gore Şampiyonluk Savaşı Temiz Olacak [Spor Timi]