Sebastian Vettel, gelecekte insanların kendisini hangi ozellikleriyle hatırlayacağını onemsemediğini soyledi. Sebastian Vettel, 2010-13 yılları arasında Red Bull'la arka arkaya dort dunya şampiyonluğu yaşarken ozellikle Ferrari kariyerinin son yıllarında sık sık eleştirilere maruz kaldı. Attığı spinler ve karıştığı kazalarla gundeme gelen Alman pilot, Sky Sport'a verdiği demecte gelecekte insanların kendisini nasıl hatırlayacağını umursamadığını soyledi. "Gelecekte insanların beni nasıl hatırlayacağını onemsemiyorum, bıraktıktan sonra herhangi bir mirasa ihtiyacım yok. Bana gore dunya cabuk şekilde değişiyor. Hatırlanmıyor olmak beni uzmez." "Geleneklere saygı duyarım ve kendimi gelenekci birisi olarak gorurum. Ama belli bir noktada takılıp kalmam ya da bir doneme odaklanmam. Hatta buna karşıyım, bence devam etmemiz gerekiyor." "Umarım yaşlandığımda ilerlemeye devam edeceğim, geride bakmadan ilerleyeceğim. Kariyerimi hatırlamak ya da hatırlanması guzel bir şey. Ama bence hayatın anlamı bu değil. Geleceğe bakmak gerekiyor, geriye değil." Vettel, bir Ferrari şampiyonluğu icin iki şampiyonluğunu vermek isteyip istemediği sorusuna, "Belki de kotu bir tuccarımdır ama bunu yapmam. Cunku Ferrari ile kazanabilecğeime inanıyorum. Yani boyle bir ticarete gerek dahi yok!" yanıtını verdi. Vettel kendisini her zaman cok eleştirdiğini soyledi. "Ben cok eleştiren bir adamım. Her zaman ilk once kendimi eleştiririm, kendimden memnun olmam. Ama bir daha asla hata yapmayacağınızı garanti edemezsiniz." "Bu kadar buyuk bir kariyeri hayal edemezdim. Ama her zaman o noktada bitmiyor, hep daha fazlasını istiyorsunuz. Bu konuda biraz acım! Daha fazlasını istiyorum. Ferrari ile kazanmak ve şampiyon olmak istiyorum." Vettel, neden sosyal medya kullanmadığı sorusuna, "Zaman ve her şeyini paylaşmak isteyen nesillerle bağ kuramıyorum. Saklayacak bir şeyim olduğundan değil. Normal bir hayat surmeyi seviyorum. Hayatım boyle gidiyor. Başkalarıyla bunu paylaşma isteğim yok." dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Gelecekte Nasıl Hatırlanacağımı Onemsemiyorum