Charles Leclerc, hata yaptığı zaman daha buyuk eleştirilerden kacınmak amacıyla kendisini sert şekilde eleştirdiğini yalanladı. Charles Leclerc, Avustralya sıralama turlarında hata yapmasının ardından kendisini eleştirmişti. Baku'deki sıralama turlarında kaza yapınca bir kez daha kendisine yonelik eleştirilerde bulundu. Leclerc, o kadar sinirlenmişti ki kendisine "aptal" dedi ve yaşadığı hayal kırıklığını oldukca sert şekilde dile getirdi. Bazı kesimler bu durumu "taktik" olarak gorduler cunku Leclerc'in boyle yapması halinde daha buyuk eleştirilerden korunabileceğini duşunuyorlardı. Monaco Martin gazetesine konuşan Leclerc, "Bu kesinlikle doğru değil. Bu kendiliğinden olan bir şey. Doğal bir reaksiyon." "Yani herhangi bir mesaj değil. Gizli bir mesaj icermiyor. Karting zamanlarında da kendime karşı hep cok eleştiri yapardım." dedi. Ote yandan Leclerc, galibiyetsiz gecen dort yarışın ardından Barcelona'da nasıl bir sonuc elde edeceklerinden emin olmadığını dile getirdi. "Sezon oncesi testlerinde gayet iyiydik ama testlere cok fazla onem vermemelisiniz. Şubat veya Mart aylarında Barcelona cok duşuk sıcaklıklara sahip oluyor. Ayrıca Mercedes elindeki tum kartları acmamıştı." "Yine de bu sevdiğim bir pist. Her zaman olduğu gibi yine cok yakın bir savaş bekliyoruz." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc: Kendimi "Taktik Amaclı" Eleştirmiyorum