Eddie Jordan, Flavio Briatore ve Pat Symonds'ın takımdan ayrılmasının FIA icin olayın gercek olduğu konusunda kesin kanıt niteliğinde olduğunu belirtiyor. Eski takım patronu Jordan BBC'ye yaptığı acıklamada, “FIA iddia edilenlerin gercekten olduğu konusunda acıkca kanıt sahibi olmuş gorunuyor. Bugunku sonucun ardından - bu iki insanın takımdan ayrılması ya da Renault'nun onları gondermesi, her neyse- artık elle turulabilir kanıtlar olduğunu duşunuyorum. Renault suclamalara itiraz etmeyeceğini acıklayarak bunu kabul etmiş oldu ya da ben oyle goruyorum. Yasal olarak farklı tartışmalar cıkacaktır tabii ki. Ama ben sokaktaki normal vatandaş olarak olayın acıkca kabul edildiğini duşunuyorum ve şaşkınım." "Bu kafanızda bile kuramayacağınız bir hikaye. Nasıl olur da bir pilotunuza 'Eğer koltuğunu elinde tutmak istiyorsan bunu yapacaksın' diyebilirsiniz ki? Guvenlik, pistteki gorevlilerin guvenliği, pilotların guvenliği... Tamamıyla sacma olan bir şeyi yapmasını istiyorsunuz birisinden. Ben 30 yıla yakın takım calıştırdım ve boyle bir konunun gundemde olmasına bile anlam veremiyorum. Ne kadar umutsuz olduklarını bilemiyorum. Jordan takımında her turlu şeyi duşunurdum ama boyle bir şeyi asla duşunemezsiniz." diyor. Jordan, Renault'nun şampiyona dışında kalacağını sanmıyor ve bu iki takım calışanın ayrılmasının bir anlaşma sonucu gercekleştiğini duşunuyor. Jordan, Briatore hakkında ise, "Saygı duyulan iyi bir insanken artık insanlar ona tamamen farklı gozle bakacak" diyor. TRF1.NET