Ulkesi Brezilya´ya geri donen Ferrari pilotu, “Hayatta kaldığım icin cok şanslıyım. Talihsiz bir kaza gecirdim ama en kısa zamanda geri donmek istiyorum” diye konuştu. [IMG]http://img91.**************/img91/6338/24625420.jpg[/IMG] Macaristan Grand Prix’sinde yaşadığı talihsiz kazanın ardından başından yaralanan ve ameliyata alınan Ferrari pilotu Felipe Massa, dun Budapeşte’deki AEK Hastanesi’nden ayrılarak ulkesi Brezilya’ya geri dondu. Havalimanında ucağa binerken goruntulenen Massa’nın sol gozu ve cevresindeki şişlik dikkat cekti. Formula 1’den kopmasının zor olduğunu ifade eden Brezilyalı surucu, “Kaza sonrası uyandığımda kardeşim Eduardo’ya, ‘Nicin burdayım?’ diye sordum. Hemen uzerime bağlı olan serumu cıkartmaya calıştım. O da beni engelledi. Cok şanssız bir kaza gecirdim ama hayatta kaldığım icin gercekten cok şanslıyım” diye konuştu. Kazayı hatırlamıyor Kazayla ilgili hicbir şey hatırlamadığını belirten tecrubeli surucu, yerine yarışacak olan efsane pilot Micheal Schumacher’in ise başarılı olacağına inandığını belirtti. Dun Sao Paulo’ya ozel bir jetle giden Brezilyalı pilotu, havalimanında buyuk bir kalabalığın karşıladığı ifade edildi. Kaynak:Fanatik __________________