Massa Brezilya'ya ulaştı!
Spor Haberleri0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa Brezilya'ya ulaştı!
-
17-10-2019, 15:43:49Formula 1 takımlarından Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın, dun gece memleketi Sao Paulo'ya ulaştığı, burada giriş yaptığı Albert Einstein Hastanesi'nde en az 2 gun gozlem altında tutulacağı bildirildi. Formula 1 Macaristan Grand Prix'si sıralama turunda başına ve sol gozune celik yay isabet ettikten sonra lastik bariyerlere carparak yaralanan Felipe Massa'nın, taburcu olduğu Macaristan Honved Askeri Hastanesi'nin ardından, ailesi ve ozel doktoruyla bindiği ozel jet, dun gece Brezilya'nın Sao Paulo kentine ulaştı. Sao Paulo Havalimanı'ndan ozel bir helikopter ile alınarak, Albert Einstein Hastanesi'ne getirildiğinde, gazetecilere el sallayan Massa, kısaca ''Teşekkur ederim'' dedikten sonra konuşamayacağını, cunku henuz iyileşmediğini ifade etti. Bu hastanede birtakım testlerden gecmek icin en az 2 gun gozlem altında tutulacağı belirtilen Brezilyalı pilot, Ferrari'nin internet sitesinde daha once yaptığı acıklamada, son gunlerde cok şey yaşadığını, artık normal hayatına geri donmek istediğini soylemişti. Sol gozundeki şişliğin henuz gecmediğini ifade eden 28 yaşındaki Ferrari pilotu, ''O ana dair hatırladığım tek şey, en hızlı turumda (Rubens) Barrichello'nun arkasında olduğum. Gerisi koca bir boşluk'' demişti. Massa, yerine yarışacak olan 7 kez dunya şampiyonu olan eski Formula 1 efsanesi Alman pilot Michael Schumacher'e ilişkin de ''Michael'in benim tavsiyelerime ihtiyacı yok. Onunla birlikle yarışırken, ondan cok şey oğrendim. Nasıl kazanacağını, nasıl yarışacağını bilir, o buyuk bir pilot. Schumacher, en iyi secim. Eminim yarışseverler, onu yeniden pistlerde goreceği icin cok mutlu. Ben de mumkun olan en kısa surede Ferrari ile pistlerde olmak icin sabırsızlanıyorum'' ifadelerini kullanmıştı. __________________