Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, şu anda Renault'ta yarışan şampiyon surucu Fernando Alonso'nun er ya da gec Ferrari'ye gececeğini soyledi ancak bunun gelecek sene olmayacağını işaret etti. Renault'un İspanyol surucusu Fernando Alonso'nun adı uzun zamandan beri Ferrari ile anılıyor ve Santander'in Ferrari'nin ana sponsoru olması bu soylentileri daha da kuvvetlendirdi. Monza'da gazetecilerin sorularını cevaplayan Montezemolo "Er ya da gec bu olacak. Ne zaman olacağını goreceğiz." "Gelecek sene icin Raikkonen, Massa, Fisichella, Badoer, Gene ve Michael Schumacher var, neredeyse Real Madrid kadar kadromuz var." "2 harika şampyionumuz var. Birisi 2007 şampiyonu, diğeri ise finiş cizgisini gectiğinde 15 sn boyunca şampiyon olan surucumuz. Bu yuzden 2 ustun surucumuz olduğunu duşunuyorum." "Bununla birlikte ben her zaman Alonso'yu sevdim cunku o harika bir surucu ve onu Minardi gunlerinden beri takip ediyorum. Şampiyonluklar kazandı ve her zaman haria suruculer er ya da gec Ferrari'ye gelirler." "Imola'daki yarıştan once Ayrton Senna bana gelip 'Kariyerimi Ferrari'de bitirmek istiyorum.' dedi; Prost, Lauda, Mansell, Michael... goreceğiz. Onumuze bakıyoruz ve yaşam herkes icin uzun." dedi. Montezemolo ayrıca 3. arac fikrini hÂl savunduğunu da yineledi. TRF1.NET