F1 - Alonso Ferrari'ye Gelecek !
Spor Haberleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- F1 - Alonso Ferrari'ye Gelecek !
-
17-10-2019, 15:42:21İspanyol bankacılık devi Santander'in Ferrari ile beş yıllık sozleşme imzalamasının ardından cifte dunya şampiyonu İspanyol pilotun da İtalyan ekibine gececeği soylentileri kuvvet kazanmıştı. Montezemolo yaptığı acıklamada, gelecek sene icin surucu kadrolarının dolu olduğunu ancak Alonso'nun gunun birinde takıma geleceğini ifade etti. Monza'da gazetecilere konuşan Montezemolo, "Er ya da gec bunu yapacağım. Olduğunca goruruz" dedi. Montezemolo, "Gelecek yıl Raikkonen, Massa, Fisichella, Badoer ve Gene olacak. Umarım Michael Schumacher de olur. Real Madrid'inki kadar yedeğimiz var" diye konuştu. Montezemolo, "İki harika şampiyonumuz var. Biri 2007'de şampiyon oldu, diğeri ise 2008'de cizgiyi gectikten sonra 15 saniyeliğine şampiyon oldu. Dolayısıyla sıradışı iki pilotumuz var" dedi.Alonso'yu her zaman sevdiğini belirten Montezemolo, "Cunku ustun bir pilot, ki daha Minardi'deyken kendisini farketmiştim. Şampiyonluklar kazandı. Onun er ya da gec Ferrari'ye geleceğini hep duşunmuşumdur" ifadelerini kullandı. Montezomolo, "İmola'daki yarıştan once Ayrton Senna bana gelip dedi ki, 'Kariyerimi Ferrari'de bitirmek istiyorum. Prost, Lauda, Mansell, Michael, dolayısıyla (yeni bir tanesini daha) goreceğiz, Hayat, herkes icin uzun" dedi. Bu arada Formula 1'de ucuncu arac uygulamasına desteğini tekrarlayan Ferrari Başkanı, "Tum takımların gridde uc aracla yarışmasını cok istiyorum. Boylece genc pilotlar, yeni isimler ve daha iyi bir yarış izleriz" diye konuştu. TurkiyeF1.Com __________________