Lance Stroll, Racing Point F1 takımının her anlamda cok farklı olduğunu soyledi. Lance Stroll kariyerine Williams'la başlarken ozellikle gecen yıl gridin son sıraları icin mucadele etmişti. Racing Point'e katılmasının ardından ozellikle sıralama turlarında geride kalan genc surucu, yarışta nispeten iyi bir performans gosterdi. Genc surucu takımın mevcut durumundan ve yeteneklerden memnun olduğunu soyledi. "Racing Point yarışmaktan gercekten cok zevk alıyorum, burası cok havalı! Yeni bir takıma gectim ve sezonun geri kalan yarışları icin gercekten sabırsızlanıyorum. Tamamen farklı bir atmosfer var." "Cok daha iyi ve bunu pist ustundeki sonuclardan hissedebilirsiniz. Rekabetcilik acısından tamamen farklı bir dunya. Gelecekte başarılı olmak isteyen yetenekli ve kabiliyetli insanlar var." "Gridin ortasında puan almak ve durumdan tam olarak faydalanmak cok onemli. Kazandığım puanlar beklenmedikti." "Her başlangıcın sahip olduğu bir yon var. İyi başlayıp pozisyonları geri kazanınca kendimi cok mutlu hissediyorum." Stroll, bazı ilginc soruları da yanıtladı. Ayrton Senna ve Michael Schumacher arasından Schumacher'i secen Stroll, V6 veya V12 motor arasından V12yi secti. 18 numarayla yarışma kararını ise, "Bu benim uğurlu numaram." diyerek acıkladı. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Stroll: Racing Point Cok Farklı