Robert Kubica, Formula 1'e geri donduğu icin herhangi bir pişmanlık duymadığını soyledi. Robert Kubica bu yıl 2010 yılının ardından Formula 1'e geri donerken şimdiye kadar beklentilerin altında kaldı ve beş yarışın tamamında takım arkadaşına gecildi. Baku'deki sıralama turlarında kaza yapan Kubica, tum yarışları tamamlasa da George Russel'la ne tek turda ne de yarış temposunda aynı performansı gosteremedi. Sergey Sirotkin gectiğimiz gunlerde verdiği demecte teklif gelmesi halinde Williams koltuğuna donmeyi seve seve kabul edeceğini soylemişti. Ayrıca F2 şampiyona lideri Nicholas Latifi'nin ismi de koltukla anılıyor ve Barcelona testindeki performansı etkileyiciydi. Polonya basını konuşan Lauda, "Sezon henuz bitmedi. Henuz beşinci Grand Prix'ye katıldık." "Maalesef zor bir durum icerisindeyiz ve neyi başarmak istediğimizi sık sık unutuyoruz, ben de unutuyorum." "Kendim de dahil olmak uzere herkes daha iyi sonuclar elde etmemizi istiyor. Bu da benim icin işleri daha kolay yapıyor." "Ama soylediğim gibi burada olmak ve aracı surmek, TV başında yarışları seyretmekten iyidir." "Ayrıca unutulmaması gereken şey, F1 benim zamanıma gore cok değişti. Direksiyon haric her şey değişti, o bile değişti. Yarışlar da değişti. Her şey gercekten cok farklı." dedi. İnternet Haber