Sebastian Vettel, Ferrari'nin her alanda eksiklikler yaşadığını soyledi. Sebastian Vettel, perşembe gunu gercekleştirilen antrenman turlarında Mercedes suruculerinin 0.7 saniye gerisinde kaldı. Mercedes hafta sonuna bir kez daha guclu bir tempo ile başlarken, Ferrari'deki bu performans eksikliği endişe verici gorunuyor. Vettel, pek cok şey denedikleri gunun pek de verimli gecmediğini kabul etti. "Cok fazla şey denedik ancak bunlar yeterince verimli şekilde calışmadılar. Mercedes'le kıyaslandığında tempo olarak mucadele ettiğimiz bir gercek. Lastiklerin calışmasını sağlamakta gercekten zorlandık. Bu yuzden onumuzde yapılması gereken işler var." "Her şeyde biraz sorun yaşıyoruz. Bu yuzden tam olarak sahip olmak istediğimiz şeye sahip değiliz. Aracın neler yapabileceğinizi bilmemiz gerekiyor. Bu sayede biraz daha fazlasını bekleyebiliriz. Ama cumartesi gunu işlerin daha sakin hale gelmesini bekliyorum. Belki biraz daha sıcak olabilirse bu bize yardım edebilir." "Lastiklerde sorunlarımız var. Bu lastikleri hic kullanmadık ve birkac Grand Prix'dir benzer problemler yaşadık. Şimdi ilgilenmek ve anlamak icin biraz zamanımız olacak. Ama kesinlikle bizim icin zor bir gundu." "Henuz guven seviyesi olması gereken duzeyde değil. Genel anlamda zor bir gundu. Lastikleri doğru aralığa getirmek cok zor, diğerlerinden daha fazla zorluk yaşadık. Boyle zorluklar yaşadığımız ilk cuma değil. Cumartesi icin sabırsızlanıyorum. Şimdi birkac şey denemek istiyoruz ve bu şeyleri denemek icin yeterli vaktimiz var." GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Her alanda bir şeyler eksik