Glock: 'Monako bir daha tekrarlanmayacak'
Spor Haberleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Glock: 'Monako bir daha tekrarlanmayacak'
-
17-10-2019, 14:49:02Timo Glock, Monako Grand Prix'de zayıf bir performans gostermelerinin, Monte Carlo pistinin yapısından kaynaklandığını belirterek, bunun Monako'ya ozgu bir durum sozkonusu olduğunu soyledi. Alman surucu, Monte Carlo'da sezonun en kotu sonucunu alan Toyota'nın İstanbul'da yeniden rekabetci bir yarış cıkaracağına inandığını belirtti. Glock, takımın kotu performansına değinere, "Bu sadece Monako'ya has bir durum, cunku daha onceki yarışlarda gercekten rekabetci bir performans ortaya koyduk. Aracın oldukca iyi durumda olduğunu biliyoruz. Monako benzersiz bir pist, o yuzden Turkiye'de aynı sıkıntıları yaşayacağımızı sanmıyorum" dedi. Bununla birlikte onumuzdeki yarışlara cok iyi hazırlanmak zorunda olduklarını kaydeden Glock, "Şu an markalar klasmanında ucuncu sıradayız. Koln'deki herkes aracın performansını artırmak icin sıkı şekilde calışıyor. En onemlisi de şu, Monako'da bir hayal kırıklığı yaşamış olsak bile kimsenin morali bozulmadı" diye konuştu. Monako'daki mucadeleye pit alanından başlayan Glock ayrıca, boylesine zorlu bir hafta sonunda 10'ncu sıraya yukselmesine kendisinin de şaşırdığını itiraf etti. Glock, "Sonucun beni de biraz şaşırttığını soylemek istiyorum. Cunku Monako gibi bir yerde pit alanından başlayıp da 10'ncu sırada bitirmeyi beklemiyordum. Ayrıca yarışın başında cok fazla yakıt yukum vardı. Boyle bir pistte bu durum bir surucu icin oldukca zor" dedi. TurkiyeF1.com __________________