Valtteri Bottas, Lewis Hamilton'la olan puan farkına rağmen yaklaşımında değişikliğe gitmeyeceğini soylerken, Mercedes'ten de ayrılmak istemediğini dile getirdi. Valtteri Bottas, Mercedes AMG W10 Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W10, leads Valtteri Bottas, Mercedes AMG W10 Valtteri Bottas, Mercedes AMG F1 Valtteri Bottas, Mercedes AMG F1 Fin pilot, Silverstone'da gercekleştirilen sıralama turlarında Lewis Hamilton'ı gecmeyi başarmış ve pole pozisyonunu almıştı. Ancak yarışta daha uzun bir ilk bolum geciren ve guvenlik aracından faydalanan Lewis Hamilton, rahat bir zafer elde etti. Şampiyonadaki puan farkı iyice acılırken, Bottas yaklaşımında herhangi bir değişikliğe gitmeyeceğini soyledi. Fin pilot, Hamilton'ın varlığına rağmen Mercedes'ten ayrılmak istemediğini de soyledi. "Eğer Lewis olmasaydı elbette ki daha fazla yarış kazanabilirdim. Ama durust olmak gerekirse yaklaşımımda herhangi bir değişikliğe gitmeyeceğim. Cunku daha fazlasını başarmam icin beni zorluyor. Lewis de beni daha fazlası icin zorluyor ve bunun icin mutluyum. Onunla mucadele etmek istiyorum." "Gelecek sezon icin sozleşmemi uzatmak istiyorum. Sanırım takımı Mercedes'te kalmayı hak ettiğimi gosterdim ve kanıtladım." "Şimdi birkac yarış daha beklememiz gerekiyor. Henuz imzalanmış hicbir şey yok. Ama surekli gelişmeye calışıyorum ve bu yuzden her şeyin yolunda olduğunu duşunuyorum." "Eğer Mercedes'ten ayrılmak zorunda kalırsam, ikinci sırada yer alan başka bir takımda olmak istiyorum. Bu takım da şuanda Ferrari." İnternet Haber