BMW Sauber İcin Felaket Hafta Sonu Geride Kaldı
Spor Haberleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- BMW Sauber İcin Felaket Hafta Sonu Geride Kaldı
-
17-10-2019, 14:05:39BMW Sauber takımı Cin GP'sinde oldukca kotu bir hafta sonunu geride bıraktı. Yarışa 11. sıradan başlayan Heidfeld 12. olmayı başarırken pit alanından başlayan Kubica oldukca buyuk kazalar gecirdi ve 13. oldu. Heidfeld "Bugunku yarışın sonucundan kesinlikle uzgunum ancak aynı zamanda yarışı tamamlayabildiğim icin minnettarım. Gorme koşulları felaketti. Başlangıcta guvenlik aracının cekilmesinin ardından lastik basınclarım cok duşuktu ve cok zorlandım. " "13. turda Timo Glock bana vurdu ve aracımda sorun meydana geldi ve bu da yardımcı olmadı. Ancak yarışın sonlarına doğru 1-2 puan kazanma şansım varken pistte Adrian'ın lastiklerinden kalan bir enkaza denk geldim ve kacmaya bir yer aramama rağmen nereye gideceğimi bulmak zordu ve ona vurdum. O andan sonra arac cok tuhaf oldu ve 4 sıra kaybettim." dedi. Robert Kubica " Bugun suruş cok tehlikeliydi. Her yerde kayıyorduk ve goruntu eksikliği felaketti. Hicbir şey goremediğimiz cok zaman oldu. Bu da Jarno Trulli ile olan buyuk kazama sebep oldu. Jarno virajda frene bastığında su birikintisine denk geldim. Frene cok sert basmama rağmen arac hÂl hızlıydı. Onun arka tekerine vurmamın ardından cok yukseldim ancak şanslıydıkki kimse yaralanmadı." "Pite geldikten sonra 2. kez on kanadı değiştirmek zorunda kaldık ancak cok fazla vibrasyon vardı ve yol tutuşunu kaybettik. Bu yarışımı mahvetti." dedi. TRF1.NET __________________