Timo Glock, Toyota icin zor gecen Şangay yarışının ardından aldığı iki puandan memnun. Vites kutusu değişikliği nedeniyle yarışa pit yolundan başlayan Glock yarışta yedinciliğe kadar yukselmeyi başardı. Alman pilot şu anda şampiyonada 10 puanla dorduncu sırada yer alıyor. "Pit alanından kalksam da puan alabildik ve bundan memnunum. Ama oldukca zorlu bir yarıştı, ozellikle de başlarda. Yağmur yuzunden bir şey gorunmuyordu ve geride durmak zorunda kalıyordum. Sonuc olarak yedinci olarak yarıştan ayrılabildim." Takım arkadaşı Jarno Trulli ise BMW pilotu Kubica'nın arkadan carpmasının ayrıldan yarıştan ayrılmak zorunda kaldı. "Benim icin iyi bir gun değildi. Şartlar oldukca zorluydu. Pistte cok fazla su birikintisi vardı kızaklamayla birlikte. Guvenlik aracının ardından ilk turlarda iyiydim ama 17. turda arkadan buyuk bir darbe aldım ve arka kanadımı kaybettim. Pite dondum ama devam etmeyi başaramadık. Dunku hızım performansımızı kanıtlıyor. Şimdi gelecek hafta Bahreyn icin daha iyisini ummalıyız." TRF1.NET __________________