Massa "Biraz Gelişim Gostermiş Gibiyiz Ancak..."
Spor Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa "Biraz Gelişim Gostermiş Gibiyiz Ancak..."
-
17-10-2019, 14:03:30Ferrari pilotu Felipe Massa, kendisi icin kotu gecen 2 sıralama seansının ardından bugun Bahreyn'de kotu giden şansını biraz olsa da tersine cevirmeyi başardı. Malezya'da sıralamalarda ilk bolumu gecemeyen Massa Cin'de de 2. bolumde kalmıştı ancak bu sefer son bolume kalmayı başardı. Massa son 2 sezon kazandığı Bahreyn yarışına 7. sıradan başlayacak. Massa "Bir adım gelişim gostermişe benziyoruz ancak hÂl gidilecek uzun yol var. Ben kişisel olarak tekrar son 10 pilot arasında olduğum icin mutluyum ve iyi bir yarış gecirmeyi umuyorum. Umarım ilk 8 icerisine girebiliriz." "Bu sabah aracın kontrolu cok iyiydi ancak oğleden sonra biraz performans kaybettik cunku muhtemelen pist koşulları nedeniyle biraz arkadan kayma sorunu vardı." "Yarın cok sıcak olacan ve bunun dayanıklılık ve lastik performansı uzerinde buyuk etkisi olacak. Yarışı tamamlamalıyız ve puan kazanmalıyız. Ozellikle startta olmak uzere yarışta KERS'i iyi kullanmalıyız." dedi. Kimi Raikkonen "10.luktan daha iyisi zor olurdu. Sıralamaların ilk 2 bolumunde arac beklediğimizden daha iyi kontrol ediliyordu ancak Q3'te hic yeni yumuşak lastiğimiz kalmamıştı cunku 4 seti de kullanmıştık. Aracın performansı KERS ile arttı. Yarınki yarış yuksek sıcaklık nedeniyle cok zor olacak. Bakalım neler yapabileceğiz. Hedefimiz puanla yarışı tamamlamak." dedi. TRF1.NET __________________