Whitmarsh, Hamilton'un Ayrılacağı Haberlerini Onemsemedi
Spor Haberleri0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Whitmarsh, Hamilton'un Ayrılacağı Haberlerini Onemsemedi
-
17-10-2019, 13:24:45Mclaren Takım Patronu Martin Whitmarsh, Melbourne'de yaşanan skandalın ardından FIA Başkanı Max Mosley'in Lewis Hamilton ile ayrılık uzerine konuştuğu yonunde cıkan haberleri inkar etti. Sunday Times gazetesinin haberine gore Lewis Hamilton Melbourne'de yaşanan haberlerden etkilendi ve Mosley'i arayarak Mclaren'in hareketlerinden memnun olmadığını dile getirdi. Whitmarsh "Anthony'e daha 5 dk once bunun doğru olup olmadığını sorduk ve o bize Lewis'in Max ile konuşmadığını soyledi." "Cuma sabahı hem ben hem de Anthony, Max ile goruştuk ve aynı zamanda Charlie Whiting ve Alan Donnely ile de goruştum ancak bana Lewis'in Max ile konuşmadığı soylendi." "Bu sabah bazı haberler okudum ancak ben Lewis ve Anthony ile bir kac kez konuştum." "Tum konuşmalarda Lewis ve Anthony'nin takıma bağlılıkları değişmedi, her zaman yuksek oldu ve bu sabahki haberlere işaret hicbir şey olmadı." "Şu anda bu sabah cıkan haberlere inanmıyorum ancak şu anda bildiğim şey yaptığımız hatalardan ders cıkarmamız gerektiği." dedi. Whitmarsh ayrıca Hamilton'un yaşananlar sonucunda tamamen sucsuz olmadığını duşunmediğini soyledi. Hamilton "Ben Lewis'in kendisini sucsuz olarak duşunduğunu sanmıyorum ve o buna inanmıyor." "O bir hata yaptı, o bir dunya şampiyonu ve o, olanlar hakkında kotu hissediyor." dedi. TRF1 __________________