Pierre Gasly, Macaristan'da bir kez daha zorlu bir hafta sonu gecirdi ve beklentilerin altında bir performans sergiledi. Sıralama turlarında takım arkadaşının 0.8 saniye gerisinde kalan Gasly, yarışta da kotu startla gerilere duştu ve altıncı sırada finiş gordu. Fransız surucu, cuma gununun aksine cumartesi ve pazar aracta kendisini rahat hissetmediğini soyledi. "Hafta sonu cok iyi başladık fakat ucuncu antrenman seansında arac hız kaybetti. Sıralama turlarında cekiş hic yoktu. Birincilik icin yarışacak hızım yoktu. Bugun durum aynıydı. Neden bu kadar kayıp yaşadığımızı anlamalı ve Spa'da daha guclu olmalıyız." "Ayrıntılara girmek istemiyorum fakat aracta birkac değişiklik yaptık. Her şeyi analiz etmeli ve bu kadar ciddi bir hız kaybına neyin yol actığını anlamalıyız. Cumartesi ve pazar hafta sonunun başlangıcından daha zordu." "Bugun birkac puan kazandım fakat gormek istediğim şey bu değil. Takımla bir araya gelip neler olduğunu anlamalıyız. Neler olduğunu bilmiyorum cunku cuma gunu iyiydi. Cumartesi gunu her şey kayboldu. Bunun neden olduğunu bilmiyorum." "Şimdi ara vakti. Rahatlamak ve sezonun ilk yarısını gozden gecirmek guzel olacak. Neler olduğunu, neler yapabileceğimizi anlamak icin iyi bir fırsat olacak. Tum bunlar ikinci yarıda daha guclu olmamıza yardım edecek." "Araca bazen guvenebiliyorum, bazen ise guvenemiyorum. Bu hep olmalı. Şimdi bir şeyler bulabilmek ve Spa'da daha guclu olabilmek icin birkac haftamız olacak."u İnternethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Gasly: "RB15'te bazen guvende hissetmiyorum"