Şampiyona lideri Lewis Hamilton'ın domine ettiği sıkıcı Fransa GP'nin ardından Avusturya, Britanya, Almanya ve Macaristan GP'leri oldukca heyecanlı gecti. Steiner, bu dort eğlenceli yarışa rağmen F1'in rehavete kapılmaması gerektiğini ve 2021'de gerekli değişiklikleri yapmak icin calışmaları surdurmesi gerektiğini soyledi. Steiner, "İyi gosteriler olmasının ardından temkinli olmalı ve yapılan calışmaları bu 4 yarış nedeniyle oldurmemeliyiz." "Genel olarak sporu daha iyi hale getirmemiz lazım. Biliyorsunuz, daha iyi mucadeleler olması gerekiyor cunku bu spor dunyanın en heyecan verici sporu olabilir. Bunu asla unutmamalıyız." "Son 4 yarış iyi gecti diye, her şey iyi durumda sayılmaz. Birisi 1 milyar dolar butceye sahip oluyor ve hayali dunyada yaşıyor. İyi 4 yarış gecirdik ancak her zaman 4 kotu yarış gecirme riski de var. O zaman da şikayet ediyoruz. Aşırı tepki veriyoruz." "Daha buyuk resmi duşunmemiz lazım. Evet, iyi dort yarış gecirdik, teşekkurler, ancak 21 ya da 22'sinde boyle olmalı. Ben olsam bunu yapardım. Tum sezona odaklanırdım. Tum yarışların iyi olması icin calışırdım." dedi. Internethaber