McLaren takım patronu Andreas Seidl, mevcut basit takım yapısından oldukca memnun olduğunu soyledi. Andreas Seidl, Takım Patronu, McLaren Andreas Seidl, Takım Patronu, McLaren, Zak Brown, Direktor, McLaren Andreas Seidl, Team Principal, McLaren, Mansour Ojjeh, co-owner, McLaren, and Zak Brown, Executive Director, McLaren Andreas Seidl, Team Principal, McLaren Andreas Seidl, McLaren takım patronu McLaren, Zak Brown'ın başa gecmesinin ardından son yıllarda onemli bir değişim gecirdi ve takım yapısı değişti. Artık takımın yarış tarafından Andreas Seidl sorumlu ve eski Porsche patronu, takım icerisinde yaptıklarından memnun olduğunu soyledi. "McLaren yaptıkları calışmalar konusundaki tutkularıyla bilinen ve tanına, onemli profesyonellerden oluşan deneyimli ve unlu bir takım. Tum bu deneyimi bir araya getirmek, potansiyelimizi en ust seviyeye cıkarmak ve birlikte daha fazla gelişim kaydetmek cok onemli." "Hemen karar verebileceğimiz bazı eksikler vardı. Mesela yeni ruzgar tunelinin inşası bunlardan bir tanesiydi. Bu, bizim başlattığımız ilk projelerden birisiydi ve bir kez daha McLaren'ı zirveye dondurme konusundaki planların ciddiyetini kanıtladı." "Takımın geleneksel yapısını seviyorum, bu yuzden uc kilit bolumden oluşan basit ve anlaşılabilir bir yapı oluşturdum. James Key onderliğindeki bir teknik departmanımız var. Aynı zamanda bir yonetim departmanımız ve Andrea Stella onderliğinde bir yarış takımımız var." "Departmalarımızın başındaki insanlarla calışmaktan cok memnunum ama geleceğe yonelik en uygun organizasyonu hazırlamak icin yapılması gerekecek cok fazla şey var. Bu, 2021 kuralları icin cok buyuk bir role sahip olacak." "Takım icerisindeki herkesin sahip olduğumuz liderlik yapısını, hedeflerimizi, amaclarımızı ve planlarımızı acık şekilde anlaması cok onemli. Herkesi en ust duzeyde calışmaya iten ic surecleri optimize etmemiz ve takım icerisinde buna uygun bir ortam yaratmamız cok onemli." İnternet Haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Seidl, McLaren'ın "basit" yapısından memnun