Kees Van De Grint, Red Bull'un son zamanlardaki başarılarının arkasındaki ismin Max Verstappen olduğunu ve takımın hÂl şampiyonayı onde goturen Mercedes'in gerisinde olduğunu duşunuyor. Max Verstappen, Red Bull Racing ve Yarış galibi Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1, Parc Ferme Max Verstappen, Red Bull Racing Max Verstappen, Red Bull Racing RB15 ve Pierre Gasly, Red Bull Racing RB15 Verstappen, yaz arasından onceki son dort yarıştan ikisini kazandı ve ilk olarak Avusturya'da gosterdiği olağanustu performansı Almanyadaki kaotik hava koşullarında surdurdu ve harika gecişleriyle yarışın galibi oldu. Son yarışlardaki başarılarıyla da ikinci sıradaki Valtteri Bottas'la arasında sadece yedi puan bulunuyor. Red Bull ve Honda'nın bu sezon buyuk adımlar atmasına rağmen, Van de Grint gosterdikleri performansın buyuk olcude "Max faktorune" bağlı olduğunu duşunuyor. Eski Bridgestone muhendisi, RTL GP Slipstream programında şoyle konuştu: "Red Bull şimdiye kadar hicbir şey yapmadı. Elbette arac sezon icinde daha guclu hÂle geldi. Şasinin de bunda etkisi var ama Honda giderek daha agresif hÂle geliyor." "Şimdi geriye bakıyorum ve hÂl Mercedes seviyesinde olmadıkları sonucuna varıyorum. Onlar yarışı her kazandığında, ben 'Max Faktor' diyorum. Orneğin, ikinci araca bakarsanız... (Pierre Gasly kastediliyor) Yani Mercedes hÂl onde." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Red Bull'un son başarılarının arkasında Max "faktoru" var