Eski F1 pilotu Pedro de la Rosa'ya gore Fernando Alonso, sadece yarış kazanabileceği bir arac olursa seriye donecek. Fernando Alonso, McLaren Fernando Alonso, McLaren, with Flavio Briatore on the grid Fernando Alonso, McLaren, waves to the fans after completing his final race in F1 Fernando Alonso, McLaren MCL33 Fernando Alonso, 2018 sonunda Formula 1'e veda etti ve bu vedadan cok kısa bir sure sonra F1'e doneceği soylentileri cıktı. Alonso'nun ismi temelde Ferrari ve Red Bull icin anılıyordu ancak Red Bull, mevcut suruculerine odaklanmayı secti. Ferrari'de ise Sebastian Vettel'in devam etmesi bekleniyor. Pedro de la Rosa, Alonso'nun sadece kazanabileceği bir aracla doneceğini fakat bunun icin bir surprize ihtiyac olduğunu dile getirdi. "Alonso geri donmeli ama en iyi takımlarda onun icin boş koltuk olacak mı? Rosberg dunya şampiyonu olduktan sonra beklenmedik şekilde emekli olduğunu duşunursek, kendi kendime 'olabilir' diyorum." "Şahsen bunun gercekleşmesini umut etmeye devam ediyorum!" "Yaşı problem değil. Onemli olan kazanabileceği bir aracı olması. 40 yaşıma geldiğimde herhangi bir performans kaybı hissetmedim. Goruşmelerin anahtarı, sadece yarışmak icin geri gelmek değil, yarış kazanmak olacak." İspanyol surucu, McLaren'ın performansından memnun. "McLaren, ilk uc takımın ardından en iyi takım olduğunu gosterdi. Tum İspanyol fanlar icin umut verici. Cunku Sainz sonunda doğru ekipte." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- De la Rosa: "Alonso yarış kazanabileceği bir arac olursa doner"