George Russell, Formula 1'deki geleceği hakkında Mercedes'e sunum yapması gerekmediğini soyledi. George Russell, Williams Racing George Russell, Williams Racing George Russell, Williams Racing FW42 George Russell, Williams Racing FW42 Russell, Formula 2'yi şampiyon olarak tamamladığı ve Mercedes'in test pilotluğunu yaptığı 2018 sezonunun ardından 2019 icin Williams ile sozleşme imzaladı. Williams, Russell'ın, 2019 goruşmeleri sırasında 'Powerpoint sunumu' yaptığını belirtmişti. Britanyalı pilot bu yıl şimdiye kadar guclu bir performans gosterdi ve 2020 Mercedes koltuğu icin isimi geciyor. Ancak Russell, Alman ekipte yarışmak icin herhangi bir sunuma ihtiyacı olmadığını soyledi. Russell, "Hayır, Toto zaten gerekli tum bilgilere sahip. Bu kararı verecek kişileri yıllardır tanıyorum. Benim hakkımdaki her şeyi biliyorlar. Bu yuzden bir sunuma ihtiyacları yok." "Sadece kendileri icin en doğru karar olduğunu duşundukleri şeyi yapıyorlar." dedi. Russell, geleceğinin garanti olmasından memnun olduğunu da soyledi. "Harika olan şey, bir şekilde geleceğimin guvenli olduğunu bilmem ve sadece işime odaklanabilmem. Onceki suruculer ve onların deneyimine bakarsam, yarış hafta sonları, sıralama turlarından once sozleşme goruşmeleri yaptıklarını biliyorum. Ama Mercedes'te harika bir yonetim var. Onların gorevi hayatımı mumkun olduğunca kolaylaştırmak ve işime odaklanma şansı vermek. Bu cok iyi bir şey." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Russell: "F1 geleceğim hakkında Mercedes'e sunum yapmam gerekmiyor"