Carlos Sainz Jr, Lando Norris'in takım arkadaşı olmaktan memnun olduğunu soyledi. Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34, Lando Norris, McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34, leads Lando Norris, McLaren MCL34, and Alexander Albon, Toro Rosso STR14 Lando Norris, McLaren MCL34 ve Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34, Lando Norris, McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren and Lando Norris, McLaren ve Natalie Pinkham, Sky TV ve David Croft, Sky TV , SKY TV mucadelesinde Carlos Sainz ve Lando Norris, bu yıl McLaren'da yarışmaya başladılar ve gosterdikleri guclu performansın ardından takımı şampiyona dordunculuğune taşıdılar. Takım şimdiye kadar 82 puan toplarken, Sainz ve Norris'in hem uyumu hem de olumlu ilişkileri dikkat cekiyor. Sainz, Britanyalı takım arkadaşıyla olan ilişkisinin takımın başarısını etkileyip etkilemediği sorusuna şoyle yanıt verdi: "Bunu duşunmedim ama belki de oyledir. Bilmiyorum. Bana gore pist dışında iyi bir ilişki her zaman icin atmosferi harika ve olumlu kılar. " "Takım arkadaşımla boyle bir ilişki kurmak gercekten hoşuma gidiyor. Bu sadece Lando ile olan bir şey değil, Daniel Ricciardo ile de oyle. Onunla iyi bir ilişkim var. Ama ortada olumsuz bir şey yok, cunku bu pistteki mucadelemizi etkilemiyor ve birbirimizle savaşmayı seviyorum." Norris ise şoyle konuştu: "Gecen yıl McLaren'da calıştım ve şimdi uzun suredir buradaymışım gibiyim. Belki de takımın son yıllara kıyasla nasıl geliştiğini gayet iyi biliyorum." "Bunun Carlos'la olan ilişkimiz ya da bizim etkimizden kaynaklanıp kaynaklanmadığını yargılamak zor, ama şimdi herkes onceki yıllardan daha coşkulu ve daha olumlu." "Belki de Carlos ve ben buna katkıda bulunduk. Ama yeni insanlarla da ilgisi var. Şimdi takımda pek cok yeni yuz var ve bu yuzden herkes daha kararlı ve daha amaca yonelik." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sainz, Norris'le olan ilişkisinden memnun