İtalya'da motorsporlarının onde gelen isimleri Fernando Alonso'nun gelecekte Ferrari'de olacağı haberlerini hoş karşıladılar. Eski Minardi ve Toro Rosso teknik şefi ve şu anda Sky TV yorumcusu olan Gabriele Tredozi, Alonso'nun Ferrari icin doğru pilot olduğunu soyledi. Tredozi " Bu Schumacher'i eve almak gibi bir şey. Alonso hızlı, teknik olarak guclu, cok parlak ve istikrarı ortada." " Onun şuphesiz en cok ihtiyac duyduğu şey takımın desteği. Sonuc olarak size fazlasını verebilir." dedi. Minardi takımının kurucusu olan Gian Carlo Minardi " İtalya GP'den beri onu goremedim ve geleceği hakkında bile konuşmadık ancak onun harika bir Ferrari pilotu olabileceği konusunda şuphe yok." " Eşit şartlarda Hamilton'u kolayca yeneceği konusunda şuphem yok." dedi. Eski Ferrari takım patronu Cesare Fiorio " Muhendisler kimin en iyi olduğunu bilebilirler ve benim acımdan Alonso'yu takımda gormek isteyeceğim konusunda şuphe yok." " Bana gore şu anda o en iyisi, Lewis Hamilton'dan bile guclu. Bu ikisi hız bakımından benzerler ancak Fernando hatalara daha kapalı. Ferrari ve Fernando eşsiz bir birliktelik olur." " Markalar şampiyonluğunu kazanarak Maranello takımı pitte ve fabrikada en iyisi olduklarını gosterdiler. Ancak eğer pilotlar şampiyonluğunu kazanamıyorsanız bu biraz pilotun sucu olmalı, oylel değil mi?" dedi. Trf1.net
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- İtalyanlar Alonso Haberlerini Hoş Karşılıyor