Pat Symonds'a gore George Russell şampiyon olabilecek yetenekte. George Russell, Williams Racing FW42 George Russell, Williams Racing FW42 George Russell, Williams Racing FW42 George Russell, Williams Racing George Russell, 2017'de GP3'te dunya şampiyonluğuna ulaştı ve Mercedes'in genc surucu akademisine girdi. 2018'de Formula 2'de şampiyon olmayı başaran Russell, bu yıl Mercedes'in de desteğiyle Williams'a imza attı ve şimdiye kadar puan alamasa da performansı etkileyiciydi. Alt serilerde Russell'ı takip ettiğini soyleyen Pat Symonds, Britanyalı surucunun şampiyon olabilecek yetenekte olduğunu soyledi. Potansiyel bir dunya şampiyonu olarak kimi gorduğu sorusuna Symonds, "Biraz beklenmedik bir cevap vereceğim. Russell'ın Formula 2'deki performanslarını yakından takip ettim ve beni gercekten cok etkiledi." "Farklı şartlarda cok iyi yarıştığını gorebilirsiniz. Yarışı onde lider goturuyor, yarışı kontrol altında tutuyor, trafiğin ustesinden geliyor, hem kuru zeminde hem de yağmurda trafiği yonetiyor, pek cok şartta oldukca yetenekli olduğunu gorebilrisiniz." "Bir şeyler ters gittiğinde devam ediyor. Onun yakından takip edilmesi gereken bir yetenek olduğunu hissediyorum." yanıtını verdi. Russell bu yıl şampiyonada puan alamayan tek isim konumunda yer alıyor. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Symonds: "Russell şampiyon olabilecek yetenekte"