Carlos Sainz Jr, sezonun ilk yarısının kendileri icin kolay olmadığını soyledi. Carlos Sainz Jr., McLaren pilotlar gecit toreninde Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34, Lando Norris, McLaren MCL34 Wokig merekzli ekip şu anda takımlar şampiyonasında dorduncu sırada yer alıyor ve beşinci sıradaki Toro Rosso'nun 41 puan onundeler. Monako'dan bu yana her yarıştan puanla ayrılmayı başaran İngiliz ekip, bu yıl sadece uc yarışta puan alamadı. Ancak kaydettikleri gelişime rağmen Sainz, bazı dayanıklılık sorunları icin başlangıcın kendileri icin kolay olmadığını soyledi. "İlk sorunumuzu sezonun henuz ilk yarışının onuncu turunda yaşadık ve bu cok şanssızdı. Avusturya'da da almam gereken cezalar vardı. Ama sekizinci olarak geri donmeyi başardık." "Sezonun ilk yarısı kolay ya da basit olmadı. Dorduncu en hızlı araca sahip olduğumuz cok az an vardı. Yarış gunlerinde kendi yolumuzu bulmaya devam etmemiz gerekiyordu ve sezonu ilginc hale getiren, ozellikle pazar gunlerini iyi yapan şey buydu." "Ama aynı zamanda yarış takımının strateji ve hazırlık acısından cok yuksek bir performans gosterdiğini duşunuyorum. Pazar gunleri iyi performans sergiliyorum. Sonucta en onemli nokta bu." Sainz, sezon sonunda takvimden duşmesi gundemde olan İspanya GP'nin takvimde kalmasını umuyor. "Benim icin takvimde kalmayı başarırlarsa bu inanılmaz derecede onemli olacak. Duyduğum soylentiler bunlar. Bir yıllık bir uzatma olduğu soyleniyor ancak doğrulanan bir şey yok. Beklediğim ve umduğum şey bu. Soylenti doğruysa, gercekleşirse bu daha uzun bir anlaşmaya izin verecek. Ama şu anda sadece soylentiler var." İnternet haber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Sainz: "Sezonun ilk yarısı kolay değildi"