Nakajima Sıralamalarda Gelişmeyi Hedefliyor PDT®
Spor Haberleri0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Nakajima Sıralamalarda Gelişmeyi Hedefliyor PDT®
-
17-10-2019, 12:33:54Kazuki Nakajima, gecen sezon surekli olarak sıralamalarda takım arkadaşı Nico Rosberg'in gerisinde kalmasının ardından 2009'da tek tur performansında gelişimi amaclıyor. Nakajima, 2008 sezonu icinde sıralama performanslarında takım arkadaşına karşı 14-4 yenik kaldı ve ilk 10'a sadece Singapur'da kalabildi. Japon pilt, ilk tam senesinde cıtasını yukselttiğini ama gelecek sene icin kendisine belirlediğini ilk hedefimin sıralamalarda gelişim olduğunun altını cizdi. Kazuki Nakajima: “İlk senemi değerlendirmek gerekirse, 18 yaşın boyunca cok geliştiğimi soyleyebilirim." “Ama şuphesiz 2009'da performansımı arttıracağım alan var" “Sıralamalarımı geliştirmeyi umuyorum ama ayrıca yarış ve pitstoplarımın da elden gecmesi gerekiyor." Nakajima şimdiden Williams'ın 2009 programı uzerine calışmaya başladı ve daha onceden Jerez'de gecici FW30B ile test yaptı. Bridgestone lastikleriyle takımın 2009 arka kanadını ve difuzorunu değerlendirmeyle Nakajima, takımların yuzleştiği en buyuk zoruluklardan birinin uzun suruşlerde lastik bozulmalarının seviyesi olduğunu belirtti. Nakajima: “Gelecek bir kac haftada ana başlıklardan biri olarak gorduğum şey, lastik istikrarı uzerine calışmamız gerektiğidir, ozellikle de yumuşak hamurlarda" “10 civarında turlar atılmasının ardından tur sureleri neredeyse 1 saniye duşuyor. Bu yuzden bu şartlarda gereksinimleri yakalamamız gerekiyor." “Genel olarak suruş stilimin lastikler uzerinde nazik olduğunu soyleyebilirim. Bu yuzden belki de gelecek sezon bu bana yardım edecek." Trf1.Net __________________