Romain Grosjean, soylenenlerin aksine Kevin Magnussen'le iyi bir ilişkisi olduğunu soyledi. Kevin Magnussen, Haas F1 Kevin Magnussen, Haas F1 Team Kevin Magnussen, Haas F1 Team ve Gene Haas, Takım Sahibi, Haas F1 Team Kevin Magnussen, Haas F1 Team VF-19, Lance Stroll, Racing Point RP19, Antonio Giovinazzi, Alfa Romeo Racing C38 Haas'ta bu yıl pek cok kez temas yaşayan Romain Grosjean ve Kevin Magnussen'in aralarının kotu olduğu duşunuluyor. Takım patronu Gunther Steiner, ikili arasındaki ilişkinin olumsuz olabileceğini fakat kendisinin buna karışmayacağını dile getirmişti. Ancak Grosjean, takım arkadaşıyla arasının normal olduğunu soyledi. Fransız surucu, "İnsanlar iyi gorunmediğini duşunebilirler, ama aslında Kevin'la olan ilişkim gercekten iyi." "Haftada bir yada bu tarz bir surede birbirimizi surekli arıyoruz. Bir kez daha bunun yaşanmamasından emin olmak adına birlikte oturduk ve 'neyi daha iyi yapabiliriz?' diye duşunduk." "Doğruyu soylemek gerekirse ilişkimiz cok iyi. Kevin'la calışmayı seviyorum. Bence onun da hoşuna gidiyor. Birlikte iyi calışıyoruz ve iyi anlaşıyoruz." dedi. Magnussen de takım arkadaşının sozlerini destekledi. "Pistteki olayların yan sıra oldukca iyi bir calışma ilişkimiz olduğuna inanıyorum. Aslında Romain iyi bir insan ve birlikte iyi vakit geciriyoruz. İnsanlar buyutuyor. Sizin boyle anlaşmazlıkları sevdiğinizi biliyorum, ama durum gorunduğu kadar kotu değil." İnternet Haber