Fernando Alonso, Formula 1'deki en guclu rakibinin Michael Schumacher olduğunu soyledi. passing, crown: Michael Schumacher congratulates 2005 Dunya Şampiyonu Fernando Alonso Podyum: Yarış galibi Michael Schumacher ve Fernando Alonso ve Rubens Barrichello Fernando Alonso, Michael Schumacher Yarış galibi Michael Schumacher ve Rubens Barrichello ve Fernando Alonso Fernando Alonso, uzun Formula 1 kariyerini gectiğimi yılın sonunda noktaladı ve bu surecte pek cok onemli isme karşı yarıştı. 2005 ve 2006'da dunya şampiyonluğuna ulaşan Alonso, şimdilerde prestijli yarışlara katılıyor ve Dakar'da mucadele etmesi bekleniyor. İspanyol surucu, bu sure zarfında yarıştığı en guclu ismin yedi kez dunya şampiyonu Michael Schumacher olduğunu dile getirdi. "Yarışmayı seviyorum ve arac kullanmadığım gunlerde b bu duyguyu ozluyorum. Bu yuzden bırakmayacağım. Yarışlardaki en onemli şey rakip ve savaşırken hissettiğiniz rekabet ve adrenalindir." "Muhtemelen en guclusu Michael Schumacher'di. O gunlerde genc bir pilottum ve Formula 1'in hakimi oydu. Bir gun bu efsanevi şampiyonla tekerlek tekerleğe savaşmaya başladım." İspanyol surucunun 2020 yılında Dakar Rallisi'ne katılması bekleniyor. Bu konudaki resmi acıklamanın da onumuzdeki gunlerde yapılması planlanıyor. İnternet haber