Esteban Ocon, gelecekte Formula 1'e geri doneceğinden emin olduğunu soyledi. Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Esteban Ocon, Mercedes AMG F1 Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1, Toto Wolff, Executive Director (Business), Mercedes AMG, Esteban Ocon, Mercedes AMG F1, Valtteri Bottas, Mercedes AMG F1 and Esteban Gutierrez, Mercedes AMG F1 during Mercedes AMG F1 team photographer to celebrate 125th year in motorsport Esteban Ocon, Racing Point'le iki yıl Formula 1'de mucadele ederken, bu yıl koltuksuz kaldı ve Mercedes'in yedek pilotluğuna getirildi. Fransız surucu şimdi Mercedes tarafından 2020 icin değerlendiriliyor ve aynı zamanda kendisine Renault da ilgi gosteriyor. Ocon gelecek sezon Formula 1'de yarışacağından emin olduğunu soyledi. "Gelecek yılın programı uzerinde cok calışıyorum ve Mercedes'te calışmaya devam ediyorum. Direksiyona gectiğim vakit daha hazırlıklı bir surucu olacağım." "Elbette benim icin kolay değil ama Toto Wolff ve Mercedes'teki isimler konuştum. Endişelenmemem gerektiğini soylediler cunku gelecekte Formula 1'e geri donuş şansım olacak." "Goruşmeler uzun zaman once başladı. Her şey in yolunda gideceğinden eminim." Ocon, tum pistlere gitmeyi kendisinin istediğini soyledi. "Sezon boyunca pistlere gelmekte ben ısrar ettim cunku sadece simulator uzerinde calışmak istemiyordum. Bunu organize etmenin zor olduğunu soylediler ama herhangi bir fırsat icin hazır olmak istediğimi soyledim. Uyumasam bile yine de yarışlara gelmek istedim. Elbette karmaşık bir programım var ama her şey yolunda." İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ocon, F1'deki geleceğinden emin