Beyaz Saray antetli kağıdına yazılı ve Trump'ın ıslak imzası olan mektubu, ABD'de kendisine en yakın medya organı olan Fox Tv sunucularından Trish Regan paylaştı.
Trump mektupta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, PKK teror orgutunun Suriye kolu PYD-YPG'nin silahlı birliklerinin başındaki kod adı "Şahin Cilo", asıl adı Ferhat Abdi Şahin olan, ancak kendisini Amerikalılar'a "General Mazlum Kobani" diye tanıtan teroristle muzakereye oturmasını onerdi.
[h=3]Trump'ın mektubunun tam metni şoyle;[/h] Sayın Cumhurbaşkanı,
Hadi iyi bir anlaşma yapmaya calışalım. Siz binlerce kişinin oldurulmesinin sorumlusu olmak istemezsiniz, ben de Turk ekonomisini yok etmek istemem-ki yaparım. Bu konuda yapabileceklerimin kucuk bir orneğini Rahip Brunson'da ortaya koymuştum.
[h=3]"GENERAL MAZLUM TAVİZ VERMEYE RAZI"[/h] Sizin sorunlarınızı cozmek icin cok calışıyorum. Dunyayı hayal kırıklığına uğratmayın. İyi bir anlaşma yapabilirsiniz. General Mazlum (Şahin Cilo adlı PKK'lı) sizinle muzakere etmek istiyor gecmişte yapamayacağı pek cok tavizi vermeye razı. Yeni elime gecen, bana hitaben yazdığı mektubu ekte size gonderiyorum.
Eğer bunu doğru ve insani şekilde yapabilirseniz, tarih size olumlu bakacaktır. Eğer iyi şeyler olmaz ise sizi sonsuza kadar şeytan olarak gorecektir. Katı bir adam olmayın. Deli olmayın.
Sizi daha sonra arayacağım
Saygılarımla
Donald Trump
[h=3]TRUMP, OCALAN'IN MANEVİ OĞLU TERORİST MAZLUM İLE GORUŞMUŞTU[/h] ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence gectiğimiz gunlerde yaptığı acıklamada, Trump'ın terorist başı Abdullah Ocalan'ın manevi oğlu YPG/PKK'lı terorist Ferhat Abdi Şahin ile goruştuğunu acıklamıştı.
Terorist başı Ocalan ve manevi oğlu-terorist Mazlum Kobani Abdullah Ocalan'ın "manevi evladım" dediği ve asıl adı Ferhat Abdi Şahin olan terorist Mazlum Kobani, ABD'liler tarafından "General Mazlum" olarak anılıyor. Mazlum, Turkiye'nin ust duzey arama listesi olan kırmızı listede yer alıyor.

ABD Başkanı Trump, terorist başı Ocalan'ın manevi oğlu terorist Ferhat Abdi Şahin ile goruştu